Telemark Offshore


Telemark Offshore (TO) er en non-profit organisasjon som er etablert i samarbeid med offentlige myndigheter og industribedrifter innenfor olje- og gass sektoren.
Kontakt-informasjon:


Kontakt oss


Besøksadresse:
Telemark Offshore
Hydrovegen 55
3936 Porsgrunn

Telefon: 95 23 17 06
E-post: irene@telemarkoffshore.noHvem er vi?


Bakgrunn og kontakt-info om Irene Siljan Vestby

IRENE SILJAN VESTBY

DAGLIG LEDER

Irene Siljan Vestby er daglig leder i bedriftsnettverkene Telemark Offshore, Industri Clusteret Grenland (ICG) og TeknologiNettverk Telemark (TNT).

Irene har tidligere jobbet som daglig leder i Visit Telemark, og har jobbet i mange år som bedriftsrådgiver og partner i konsulentfirmaet Kaizen med kompetanse- og produktutvikling, nettverksbygging, prosjektledelse, markedsføring, analyse- og utredningsarbeid, undervisning m.m. for reiselivet både i Telemark og på nasjonalt nivå.

E-post: irene@telemarkoffshore.no
Telefon: 95 23 17 06

Benita Solvang Danielsen

LÆRLING, KONTOR OG ADMINISTRASJON

Benita startet som lærling i Telemark Offshore og nettverkene IndustriClusteret Grenland (ICG) og Teknologinettverk Telemark (TNT) 07. august 2017. Hun er også delt lærling sammen med opplæringskontoret Industrilærling Telemark og Vestfold.

E-post: benita@telemarkoffshore.no
Telefon: 40 48 38 34

Bakgrunn og kontakt-info om Trygve Rinde

RUNAR GUSTAVSEN

PROSJEKTLEDER/ PROJECT MANAGER

Runar har politisk og forvaltningsmessig kompetanse, med utdanning i statsvitenskap, samt fagkompetanse fra stillinger i både landbasert og offshorebasert prosessindustri.

Fra arbeid som område- og kompanisjef i forsvaret har han erfaring med utarbeiding av planverk og operativt ansvar i tillegg til personal- og utdanningsansvar. Han har bakgrunn fra stillinger innen ledelse, rådgivning, nettverksbygging og prosjektstyring, og har bred erfaring fra både privat og offentlig sektor.

E-post: runar@telemarkoffshore.no
Telefon: 958 24 015