Telemark Offshore


Telemark Offshore (TO) er en non-profit organisasjon som er etablert i samarbeid med offentlige myndigheter og industribedrifter innenfor olje- og gass sektoren.
Kontakt-informasjon:


Kontakt oss


Besøksadresse:
Telemark Offshore
Direktør Smidthsgt. 3
3732 Skien

Telefon: 95 23 17 06
E-post: irene@telemarkoffshore.no

Send oss en melding


Ønsker du å bli medlem?


Kontakt oss i dag!

Hvem er vi?


Bakgrunn og kontakt-info om Irene Siljan Vestby

IRENE SILJAN VESTBY

DAGLIG LEDER

Irene Siljan Vestby tiltrer stillingen som daglig leder i Telemark Offshore fra 01.01.2016. Stillingen innebærer et koordinatoransvar for et samarbeidsprosjekt mellom Telemark Offshore og nettverkene IndustriClusteret Grenland (ICG) og Teknologinettverk Telemark (TNT).

Irene kommer fra stillingen som daglig leder i Visit Telemark, og har tidligere jobbet i mange år som bedriftsrådgiver og partner i konsulentfirmaet Kaizen med kompetanse- og produktutvikling, nettverksbygging, prosjektledelse, markedsføring, analyse- og utredningsarbeid, undervisning m.m. for reiselivet både i Telemark og på nasjonalt nivå.

E-post: irene@telemarkoffshore.no
Telefon: 95 23 17 06

Bakgrunn og kontakt-info om Herman Lorentzen Flaaten

Herman L. Flaaten

IT-ARBEIDER, ASSISTENT

Herman begynte i praksisplass som IT-arbeider og assistent for daglig leder i mars 2017. Herman har en bachelor i informatikk fra Høgskolen I Sørøst-Norge, og har blant annet erfaring med web- og app-utvikling, programmering, ghost writing, språktjenester, multimedieproduksjon, og prosjektledelse for mindre prosjekter.

E-post: herman@telemarkoffshore.no
Telefon: 41 22 84 52

Bakgrunn og kontakt-info om Trygve Rinde

TRYGVE RINDE

STYRELEDER, OG DAGLIG LEDER I ACONA FLOW TECHNOLOGY AS

Med virkning fra 3. juni overtok Trygve Rinde, daglig leder i Acona Flow Technology AS i Porsgrunn som styreleder TELEMARK OFFSHORE. Trygve har lang og bred erfaring fra den operative delen av offshore næringen.

E-post: trygve.rinde@telemarkoffshore.no
Telefon: 99 15 23 89