Kelda og InflowControl nominert til Gullkronen 2020!

AdministratorNyheter

To Telemarks bedrifter er nominert til årets Gullkrone2020!

Kelda Drilling Controls og InflowControl er nominert til Gullkronen 2020 i kategorien “Årets nye virksomhet”, tildelt av Rystad Energy.

Kelda ble valgt som å ha demonstrert eksepsjonell prestasjon i en av de åtte Gullkronen Awards-kategoriene, noe som gjenspeiler programmets kjerneverdier for innovasjon, suksess og etikk. «Vi er virkelig beæret over å bli vurdert til Gullkronen Awards av Rystad Energy,» sa Keldas administrerende direktør, Glenn-Ole Kaasa. » Ydmyk til å være i fremragende selskap av alle nominerte, hvorav noen er InflowControl, Shell, Equinor og Interwell,» fortsatte han. «Nominasjonen alene er et vitnesbyrd om visjonen, kreativiteten og harde arbeidet til hele Kelda-teamet.» Jarand Rystad, administrerende direktør i Rystad Energy, sa: «De nominerte selskapene er de mest inspirerende, vellykkede og dynamiske i det norske energirommet.» Han fortsatte: ”De driver den norske energivirksomheten og skaper arbeidsplasser. De nominerte er et mål for suksess for resten av norsk energibransje. ” Kelda vil nå få sjansen til å konkurrere i en av de åtte kategoriene i årets Gullkronen-konkurranse. Prisutdelingen arrangeres på Wallmanns Oslo 28. januar. Les mer om det og de andre nominerte her.

  • Neste generasjons styrte trykkboring (MPD) kontrollsystemer rettet mot full automatisering av MPD-operasjoner.
  • Stabiliserer og kontrollerer det dynamiske borehullsmiljøet ved bruk av avanserte hydrauliske og flerfase-modeller for å redusere ikke-produktiv tid (NPT).
  • Samarbeid med de største boreentreprenørene globalt, både på land og offshore.

InflowControl ble valgt fordi det har vist eksepsjonell prestasjon i en av de åtte Gullkronen Awards-kategoriene, noe som gjenspeiler programmets kjerneverdier for innovasjon, suksess og etikk.

InflowControl administrerende direktør og medgründer, Vidar Mathiesen uttaler: «På vegne av InflowControl er jeg stolt av at vi er blitt nominert. De ansatte i selskapet er noen av de mest dedikerte i bransjen og gjennom deres harde arbeid og tekniske kompetanse det har gjort denne nominasjonen mulig ved å utvikle og levere spillendringsteknologien vår til olje- og gassmarkedet – AICV®-teknologien vår. Vi hjelper virkelig operatører i ‘Making Better Wells’, og dette har dramatiske økonomiske og miljømessige fordeler ved å redusere uønsket gass og vannproduksjon og økende oljeproduksjon og total utvinning. Takk til våre kunder og våre ansatte for å få oss til dette punktet og takk til Rystad Energy for denne nominasjonen. »

Jarand Rystad, administrerende direktør i Rystad Energy, sa: «De nominerte selskapene er de mest inspirerende, vellykkede og dynamiske i det norske energirommet.» Han fortsatte: ”De driver norsk energivirksomhet og skaper arbeidsplasser. De nominerte er et mål for suksess for resten av norsk energibransje. ”

Vi ønsker begge bedriftene masse lykke til – VI HEIER PÅ DERE!